Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Matières grasses : structures, propriétés techno-fonctionnelles et technologies stratégiques
Danthine, Sabine
2023Atelier Webinaire : Aliments Santé
Editorial reviewed
 

Files


Full Text
Présentation Danthine Français 2023 Final.pdf
Author postprint (43.42 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > TERRA Research Centre > Technologie Alimentaire (TA)
Language :
French
Title :
Matières grasses : structures, propriétés techno-fonctionnelles et technologies stratégiques
Publication date :
08 February 2023
Event name :
Atelier Webinaire : Aliments Santé
Event organizer :
Consortium RITA de l'Université McGill et Améloriation Alimentaire Quebéc
Event place :
Canada
Event date :
8 février 2023
By request :
Yes
Audience :
International
Peer reviewed :
Editorial reviewed
Available on ORBi :
since 22 June 2023

Statistics


Number of views
27 (3 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi