Article (Scientific journals)
Polycyclic Aromatic Hydrocarbons Contamination of Flamed and Braised Chickens and Health Risk Assessment in Burkina Faso
Bazié, Bazoin Sylvain Raoul; Douny, Caroline; Ouilly, Thomas Judicaël et al.
2021In Toxics, 9, p. 65
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
toxics-09-00065.pdf
Publisher postprint (827.58 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Research center :
FARAH - Fundamental and Applied Research for Animals and Health - ULiège
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Bazié, Bazoin Sylvain Raoul
Douny, Caroline  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA)
Ouilly, Thomas Judicaël
Hounhouigan, Djidjoho Joseph
Savadogo, Aly
Kabré, Elie
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Analyse des denrées alimentaires
Bassole, Imaël Henri Nestor
Language :
English
Title :
Polycyclic Aromatic Hydrocarbons Contamination of Flamed and Braised Chickens and Health Risk Assessment in Burkina Faso
Publication date :
2021
Journal title :
Toxics
eISSN :
2305-6304
Publisher :
MDPI AG, Switzerland
Volume :
9
Pages :
65
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Name of the research project :
PRD QualiSani (ARES-CCD)
Funders :
ARES CCD - Académie de Recherche et d'Enseignement Supérieur. Coopération au Développement [BE]
Available on ORBi :
since 18 March 2021

Statistics


Number of views
76 (8 by ULiège)
Number of downloads
40 (8 by ULiège)

Scopus citations®
 
1
Scopus citations®
without self-citations
0
OpenCitations
 
0

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi