Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Give us feedback
Explore
Search
Special collections
Statistics
News
Help
Start on ORBi
Deposit
Profile
Publication List
Add your ORCID
Tutorials
Legal Information
Training sessions
About
What's ORBi ?
Impact and visibility
Around ORBi
About statistics
About metrics
OAI-PMH
ORBi team
Release Notes
Back
Home
Detailled Reference
Download
Conference given outside the academic context (Diverse speeches and writings)
De la nutrition de l’animal à l’assiette du consommateur, quelle valeur ajoutée pour l’éleveur ? Enjeux et tendances
Beckers, Yves
2020
Permalink
https://hdl.handle.net/2268/253833
Files (2)
Send to
Details
Statistics
Bibliography
Similar publications
Files
Full Text
De la nutrition.pdf
Publisher postprint (1.97 MB)
Download
Annexes
Enjeux et perspectives de la nutrition à l'assiète.pptx
Publisher postprint (9.4 MB)
Request a copy
All documents in ORBi are protected by a
user license
.
Send to
RIS
BibTex
APA
Chicago
Permalink
X
Linkedin
copy to clipboard
copied
Details
Keywords :
Alimentation; Elevage; Bovins; Consommateur
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Beckers, Yves
;
Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Ingénierie des productions animales et nutrition
Language :
French
Title :
De la nutrition de l’animal à l’assiette du consommateur, quelle valeur ajoutée pour l’éleveur ? Enjeux et tendances
Publication date :
04 December 2020
Number of pages :
17
Event name :
Agr-e-sommet - Nourrir nos animaux d’élevage : des enjeux et des solutions !
Event organizer :
Foire de Libramont
Event place :
Libramont, Belgium
Event date :
4 décembre 2020
Additional URL :
https://www.youtube.com/watch?v=BlIxYUpapDw
Available on ORBi :
since 08 December 2020
Statistics
Number of views
67 (6 by ULiège)
Number of downloads
48 (4 by ULiège)
More statistics
Bibliography
Similar publications
Contact ORBi