Conference given outside the academic context (Diverse speeches and writings)
De la nutrition de l’animal à l’assiette du consommateur, quelle valeur ajoutée pour l’éleveur ? Enjeux et tendances
Beckers, Yves
2020
 

Files


Full Text
De la nutrition.pdf
Publisher postprint (1.97 MB)
Download
Annexes
Enjeux et perspectives de la nutrition à l'assiète.pptx
Publisher postprint (9.4 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Alimentation; Elevage; Bovins; Consommateur
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Beckers, Yves  ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Ingénierie des productions animales et nutrition
Language :
French
Title :
De la nutrition de l’animal à l’assiette du consommateur, quelle valeur ajoutée pour l’éleveur ? Enjeux et tendances
Publication date :
04 December 2020
Number of pages :
17
Event name :
Agr-e-sommet - Nourrir nos animaux d’élevage : des enjeux et des solutions !
Event organizer :
Foire de Libramont
Event place :
Libramont, Belgium
Event date :
4 décembre 2020
Available on ORBi :
since 08 December 2020

Statistics


Number of views
64 (6 by ULiège)
Number of downloads
46 (4 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi