Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
3. La fertilisation azotée
Blanchard, Remy; Meurs, Rémy; Vandenberghe, Christophe et al.
2019In Bodson, Bernard; De Proft, Michel; Watillon, Bernard (Eds.) Livre Blanc Céréales
 

Files


Full Text
3. Fertilisation.pdf
Publisher postprint (1.96 MB)
Download
Annexes
P2 conseils fumure 2019.pdf
(4.13 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Froment d'hiver; escourgeon; épeautre; fumure azotée; calcul de la fumure azotée; recommandation pratique de la fumure azotée; Reliquat azoté
Disciplines :
Agriculture & agronomy
Environmental sciences & ecology
Author, co-author :
Blanchard, Remy ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Ingénierie des productions végétales et valorisation
Meurs, Rémy ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Ingénierie des productions végétales et valorisation
Vandenberghe, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Ingénierie des biosystèmes (Biose) > Echanges Eau-Sol-Plantes
Pierreux, Jérome ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Ingénierie des productions végétales et valorisation
Mahieu, Olivier;  Centre Agronomique de Recherches Appliquées de la Province de Hainaut - C.A.R.A.H.
Collin, C.;  Requasud - Laboratoire de la Province de Liège
Reuter, Véronique;  Centre Wallon de recherches agronomiques - CRA-W > Département Valorisation des productions > unité Technologies de la transformation des produits
Sinnaeve, Georges;  Centre wallon des recherches agronomiques - CRAW > Département Valorisation des productions > unité Technologies de la transformation des produits
Herman, Jean-Luc;  Centre wallon des recherches agronomiques - CRAW > Département Production et filières > Unité stratégies phytotechniques
Escarnot, Emmanuelle;  Centre wallon de recherches agronomiques - CRAW > Département Science du Vivant > Unité Amélioration des espèces et biodiversités
Crémer, S.;  Centre de Michamps asbl
De Toffoli, Marc;  Université Catholique de Louvain - UCL > Earth & Life Institute > Pôle Agronomie
Gofflot, Sébastien;  Centre wallon de recherches agronomiques - CRAW > Département valorisation des productions > Unité technologies de la transformation des produits
Lambert, R.;  Centre de Michamps asbl
Bodson, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Ingénierie des productions végétales et valorisation
Dumont, Benjamin  ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Ingénierie des productions végétales et valorisation
More authors (6 more) Less
Language :
French
Title :
3. La fertilisation azotée
Publication date :
27 February 2019
Event name :
Livre Blanc Céréales
Event organizer :
Gembloux Agro-Bio Tech - Université de Liège
Centre Wallon des recherches agronomiques
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
27 février 2019
Main work title :
Livre Blanc Céréales
Author, co-author :
Bodson, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT
De Proft, Michel
Watillon, Bernard
Publisher :
Gembloux Agro Bio Tech, Gembloux, Belgium
Edition :
Edition février 2019
Pages :
1-62
Available on ORBi :
since 19 May 2020

Statistics


Number of views
56 (6 by ULiège)
Number of downloads
202 (8 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi