Paper published in a journal (Scientific congresses and symposiums)
Sensitization profile of cricket food-allergic or cricket tolerant patients in an entomophagous population in Niamey, Niger
GADISSEUR, Romy; HAMIDOU, Tahirou; Cavalier, Etienne et al.
2019In Allergy, 74
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
EAACI NIGER.pptx
Publisher postprint (4.57 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
INSECT; EDIBLE; ALLERGY; shrimp; cross reactivity; allergens
Disciplines :
Laboratory medicine & medical technology
Author, co-author :
GADISSEUR, Romy ;  Centre Hospitalier Universitaire de Liège - CHU > Unilab > Laboratoire biochimie automatisée et analyses délocalisées
HAMIDOU, Tahirou
Other collaborator :
Cavalier, Etienne  ;  Université de Liège - ULiège > Département de pharmacie > Chimie médicale
Courtois, Justine ;  Université de Liège - ULiège > CIRM
vanderbrempt, Xavier
Tollenaere, Stephanie
Maizoumbou
Jacquier
Laouali
Language :
English
Title :
Sensitization profile of cricket food-allergic or cricket tolerant patients in an entomophagous population in Niamey, Niger
Publication date :
03 June 2019
Event name :
EAACI 2019
Event organizer :
EAACI
Event place :
LISBON, Portugal
Event date :
du 2 juin au 6 juin 2019
Audience :
International
Journal title :
Allergy
ISSN :
0105-4538
eISSN :
1398-9995
Publisher :
Wiley-Blackwell, Oxford, United Kingdom
Special issue title :
PDS
Volume :
74
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 14 February 2020

Statistics


Number of views
112 (3 by ULiège)
Number of downloads
47 (3 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi