Poster (Scientific congresses and symposiums)
Etude de l'effet de la maturation physique de la crème de lait camelin sur le barattage
Mtibaa, Islem; Danthine, Sabine; Attia, Hamadi et al.
20197è Journées Scientiques de l'Agro-alimentaire
Editorial reviewed
 

Files


Full Text
Etude de l'effet de la maturation physique.jpg
Author postprint (2.27 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Mtibaa, Islem
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > SMARTECH
Attia, Hamadi
Ayadi, Mohamed Ali
Language :
English
Title :
Etude de l'effet de la maturation physique de la crème de lait camelin sur le barattage
Publication date :
March 2019
Event name :
7è Journées Scientiques de l'Agro-alimentaire
Event organizer :
Association méditerranéenne des Industries Agro-Alimentaires
Event place :
Hammamet, Tunisia
Event date :
du 17 au 20 mars 2019
Audience :
International
Peer reviewed :
Editorial reviewed
Available on ORBi :
since 04 November 2019

Statistics


Number of views
98 (3 by ULiège)
Number of downloads
33 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi