Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Enhanced capability of a purge-and-trap, thermal desorption and GC×GC-MS methodology for aroma profiling
Franchina, Flavio; Zanella, Delphine; Lazzari, E et al.
2019IMEKOFOODS 2019
 

Files


Full Text
Abstract oral aroma profiling IMEKOFOODS.pdf
Publisher postprint (84.95 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Food
Disciplines :
Chemistry
Author, co-author :
Franchina, Flavio ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > Chimie analytique, organique et biologique
Zanella, Delphine ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > Chimie analytique, organique et biologique
Lazzari, E
Stefanuto, Pierre-Hugues  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > Chimie analytique, organique et biologique
Focant, Jean-François  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > Chimie analytique, organique et biologique
Language :
English
Title :
Enhanced capability of a purge-and-trap, thermal desorption and GC×GC-MS methodology for aroma profiling
Publication date :
September 2019
Event name :
IMEKOFOODS 2019
Event organizer :
Sciensano
Event place :
Tervuren, Belgium
Event date :
16-18/09/19
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 30 September 2019

Statistics


Number of views
39 (4 by ULiège)
Number of downloads
24 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi