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Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Enrichment of bread dough with dietary fibers: A rheological and thermal study
Douiri, Sabrine; Dhouib, Wala; Danthine, Sabine et al.
20186è Journées scientifiques de l'Agro-Alimentaire
Editorial reviewed
 

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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Douiri, Sabrine
Dhouib, Wala
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > SMARTECH
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > SMARTECH
Attia, Hamadi
Ghorbel, Dorra
Language :
English
Title :
Enrichment of bread dough with dietary fibers: A rheological and thermal study
Publication date :
20 March 2018
Event name :
6è Journées scientifiques de l'Agro-Alimentaire
Event organizer :
Association Méditerranéenne de l'Agroalimentaire
Event place :
Sousse, Tunisia
Event date :
du 18 au 21 mars 2018
Audience :
International
Peer reviewed :
Editorial reviewed
Available on ORBi :
since 12 June 2018

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