Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Effect of ultrafiltration process on physico-chemical, rheological, microstructure and thermal properties of syrups from male and female date palm saps
Makhlouf, Ines; Baklouti, Samia; Mokni, Abir et al.
2017Cinquièmes Journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire
 

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Keywords :
Ultrafiltration Date sap syrups; Physicochemical composition; Rheological behaviour; Thermal properties; Microstructure
Disciplines :
Food science
Food science
Author, co-author :
Makhlouf, Ines
Baklouti, Samia
Mokni, Abir
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Science des alim. et formul.
Attia, Hamadi
Blecker, Christophe ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Science des alim. et formul.
Besbes, Souhail
Masmoudi, Manel
Language :
English
Title :
Effect of ultrafiltration process on physico-chemical, rheological, microstructure and thermal properties of syrups from male and female date palm saps
Publication date :
12 April 2017
Event name :
Cinquièmes Journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire
Event organizer :
Association Méditerranéenne des Industries Agro-Alimentaires
Event place :
Sousse, Tunisia
Event date :
du 10 au 13 avril 2017
Audience :
International
Available on ORBi :
since 13 November 2017

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