No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
Water activity of Belgian meat products: relationship with some physico-chemical or microbiological parameters
Clinquart, Antoine; Thomassin, C.; Bosseloir, A. et al.
1998Septième journées des sciences du muscle et technologie de la viande
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Clinquart, Antoine ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Technologie des denrées alimentaires
Thomassin, C.
Bosseloir, A.
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Water activity of Belgian meat products: relationship with some physico-chemical or microbiological parameters
Publication date :
01 October 1998
Event name :
Septième journées des sciences du muscle et technologie de la viande
Event place :
Rodez, France
Event date :
1-2 octobre 1998
Audience :
International
Available on ORBi :
since 13 December 2016

Statistics


Number of views
40 (2 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi