Poster (Scientific congresses and symposiums)
Evolution of Campylobacter prevalence in foods from animal origin in Belgium, 1997-2000
Ghafir, Y.; François, J.-Y.; Cornélis, M. et al.
2001Sixième conférence de microbiologie des aliments
 

Files


Full Text
Campylobacter.pdf
Author postprint (259.89 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Ghafir, Y.
François, J.-Y.
Cornélis, M.
Jouret, M.
Dumont, J.-M.
Dierick, K.
De Zutter, L.
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Evolution of Campylobacter prevalence in foods from animal origin in Belgium, 1997-2000
Publication date :
21 June 2001
Event name :
Sixième conférence de microbiologie des aliments
Event organizer :
ULg - Université de Liège
Event place :
Liège, Belgium
Event date :
21-22 juin 2001
Audience :
International
Available on ORBi :
since 13 December 2016

Statistics


Number of views
24 (1 by ULiège)
Number of downloads
22 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi