Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Validation de la qualité microbiologique par les opérateurs
Daube, Georges
2006Microbiologie et viandes : que faire demain ?
 

Files


Full Text
Validation_operateurs.pdf
Author postprint (2.28 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Microbiology
Food science
Author, co-author :
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Language :
French
Title :
Validation de la qualité microbiologique par les opérateurs
Publication date :
05 April 2006
Event name :
Microbiologie et viandes : que faire demain ?
Event organizer :
Belgian Association of Meat Science and Technology
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
5 avril 2006
By request :
Yes
Available on ORBi :
since 26 November 2016

Statistics


Number of views
12 (0 by ULiège)
Number of downloads
1768 (11 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi