Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Give us feedback
Explore
Search
Special collections
Statistics
News
Help
Start on ORBi
Deposit
Profile
Publication List
Add your ORCID
Tutorials
Legal Information
Training sessions
About
What's ORBi ?
Impact and visibility
Around ORBi
About statistics
About metrics
OAI-PMH
ORBi team
Release Notes
Back
Home
Detailled Reference
Download
Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Étude pilote visant à la mise en place et à la surveillance d’une filière intégrée de production de viande porcine « Salmonella-free »
Jacob, B.
;
Groven, B.
;
Flament, E.
et al.
1999
•
Les micro-organismes des aliments: d'où viennent-ils? Ont-ils changé?
Permalink
https://hdl.handle.net/2268/203761
Files (1)
Send to
Details
Statistics
Bibliography
Similar publications
Files
Full Text
Dias Salmonella REDUITE.pdf
Author postprint (1.37 MB)
Download
All documents in ORBi are protected by a
user license
.
Send to
RIS
BibTex
APA
Chicago
Permalink
X
Linkedin
copy to clipboard
copied
Details
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Jacob, B.
Groven, B.
Flament, E.
Vindevogel, Henri
Daube, Georges
;
Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Language :
French
Title :
Étude pilote visant à la mise en place et à la surveillance d’une filière intégrée de production de viande porcine « Salmonella-free »
Publication date :
October 1999
Event name :
Les micro-organismes des aliments: d'où viennent-ils? Ont-ils changé?
Event organizer :
Société Française de Microbiologie
Event place :
Paris, France
Event date :
14-15 octobre 1999
Audience :
International
Available on ORBi :
since 26 November 2016
Statistics
Number of views
20 (1 by ULiège)
Number of downloads
566 (8 by ULiège)
More statistics
Bibliography
Similar publications
Contact ORBi