Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Give us feedback
Explore
Search
Special collections
Statistics
News
Help
Start on ORBi
Deposit
Profile
Publication List
Add your ORCID
Tutorials
Legal Information
Training sessions
About
What's ORBi ?
Impact and visibility
Around ORBi
About statistics
About metrics
OAI-PMH
ORBi team
Release Notes
Back
Home
Detailled Reference
Download
Poster (Scientific congresses and symposiums)
Proposition de critères microbiologiques pour l'auto-contrôle de l'hygiène dans les abattoirs belges
Daube, Georges
;
Ghafir, Y.
;
Dumont, J.-M.
et al.
1999
•
Les micro-organismes des aliments: d'où viennent-ils? Ont-ils changé?
Permalink
https://hdl.handle.net/2268/203760
Files (1)
Send to
Details
Statistics
Bibliography
Similar publications
Files
Full Text
texte critères.doc
Author preprint (9.57 MB)
Download
All documents in ORBi are protected by a
user license
.
Send to
RIS
BibTex
APA
Chicago
Permalink
X
Linkedin
copy to clipboard
copied
Details
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Daube, Georges
;
Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Ghafir, Y.
Dumont, J.-M.
François, J.-Y.
Cornélis, M.
Jouret, M.
De Zutter, L.
Language :
French
Title :
Proposition de critères microbiologiques pour l'auto-contrôle de l'hygiène dans les abattoirs belges
Publication date :
October 1999
Event name :
Les micro-organismes des aliments: d'où viennent-ils? Ont-ils changé?
Event organizer :
Société Française de Microbiologie
Event place :
Paris, France
Event date :
14-15 octobre 1999
Audience :
International
Available on ORBi :
since 26 November 2016
Statistics
Number of views
28 (0 by ULiège)
Number of downloads
161 (4 by ULiège)
More statistics
Bibliography
Similar publications
Contact ORBi