Poster (Scientific congresses and symposiums)
Salmonella prevalence in foods from animal origin in Belgium
Daube, Georges; Ghafir, Y.; Dumont, J.-M. et al.
1999Quatrième conférence de microbiologie des aliments
 

Files


Full Text
Salmonella.pdf
Author postprint (424.67 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Ghafir, Y.
Dumont, J.-M.
Godard, C.
Goossens, H.
François, J.-Y.
Cornélis, M.
Jouret, M.
Libotte-Chasseur, M.-L.
De Zutter, L.
Language :
English
Title :
Salmonella prevalence in foods from animal origin in Belgium
Publication date :
June 1999
Event name :
Quatrième conférence de microbiologie des aliments
Event organizer :
ULg - Université de Liège
Event place :
Liège, Belgium
Event date :
16-18 juin 1999
Audience :
International
Available on ORBi :
since 26 November 2016

Statistics


Number of views
20 (1 by ULiège)
Number of downloads
43 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi