Article (Scientific journals)
Microalgae as a potential source of single-cell proteins. A review
Barka, Abakoura; Blecker, Christophe
2016In Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, 20 (3), p. 427-436
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Microalgae as a potential source.pdf
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Keywords :
Nutrients, Protein content; Biomass, Production
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Barka, Abakoura ;  Université de Liège - ULiège > Doct. sc. agro. & ingé. biol.
Blecker, Christophe ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Science des alim. et formul.
Language :
English
Title :
Microalgae as a potential source of single-cell proteins. A review
Publication date :
2016
Journal title :
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement
ISSN :
1370-6233
eISSN :
1780-4507
Publisher :
Presses Agronomiques de Gembloux, Gembloux, Belgium
Volume :
20
Issue :
3
Pages :
427-436
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 06 September 2016

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