Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
PURIFICATION ET IDENTIFICATION DE PEPTIDES DOUES D’ACTIVITES BIOLOGIQUES A PARTIR DES HYDROLYSATS PROTEIQUES DE POIS CHICHE
MOKNI GHRIBI, Abir; SILA, Assaâd; PRZYBYLSKIC, Rémy et al.
2016Quatrièmes Journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire
 

Files


Full Text
S1-17.pdf
Publisher postprint (929.41 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Peptides, Poischiche; Fractionnement, Purification
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
MOKNI GHRIBI, Abir
SILA, Assaâd
PRZYBYLSKIC, Rémy
NEDJAR-ARROUME, Naima
MAKHLOUF, Ines
Blecker, Christophe ;  Université de Liège > Agronomie, Bio-ingénierie et Chimie (AgroBioChem) > Science des alim. et formul.
ATTIA, Hamadi
DHULSTER, Pascal
BOUGATEF, Ali
BESBES, Souhail
Language :
English
Title :
PURIFICATION ET IDENTIFICATION DE PEPTIDES DOUES D’ACTIVITES BIOLOGIQUES A PARTIR DES HYDROLYSATS PROTEIQUES DE POIS CHICHE
Publication date :
22 March 2016
Event name :
Quatrièmes Journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire
Event place :
Sousse, Tunisia
Event date :
du 20 au 23 mars 2016
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 06 September 2016

Statistics


Number of views
32 (0 by ULiège)
Number of downloads
26 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi