Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
Improvement of the n-3 fatty acids content in meat of Belgian Blue culled cows and growing fattening bulls offered a diet supplemented with linseeds
Robaye, Vincent; Dotreppe, Olivier; Cabaraux, Jean-François et al.
2008In Proceedings of the British Society of Animal Science 2008
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Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Robaye, Vincent ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Dotreppe, Olivier ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Cabaraux, Jean-François  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Ecologie et éthologie vétérinaires
Dufrasne, Isabelle  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Istasse, Louis ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Hornick, Jean-Luc  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Language :
English
Title :
Improvement of the n-3 fatty acids content in meat of Belgian Blue culled cows and growing fattening bulls offered a diet supplemented with linseeds
Publication date :
2008
Event name :
annual conference of the British Society of Animal Science
Event organizer :
British Society of Animal Science
Event place :
Scarborough, United Kingdom
Event date :
31 March-2 April 2008
Audience :
International
Main work title :
Proceedings of the British Society of Animal Science 2008
Pages :
60
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 24 August 2009

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