Article for a general audience (Diverse speeches and writings)
L’art du goût et l’esthétique de la cuisine au XVIIIe siècle
Von Hoffmann, Viktoria
2015
 

Files


Full Text
L art_du_goût_et_l esthétique_de_la_cuisine_au_18e_siècle-3.pdf
Publisher postprint (350.77 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
History
Author, co-author :
Von Hoffmann, Viktoria ;  Université de Liège > Département des sciences historiques > Histoire culturelle
Language :
French
Title :
L’art du goût et l’esthétique de la cuisine au XVIIIe siècle
Publication date :
November 2015
Journal title :
Culture, le Magazine Culturel de l'Université de Liège
eISSN :
2032-7900
Publisher :
ULg - Université de Liège, Liège, Belgium
Available on ORBi :
since 31 December 2015

Statistics


Number of views
94 (3 by ULiège)
Number of downloads
719 (2 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi