Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Give us feedback
Explore
Search
Special collections
Statistics
News
Help
Start on ORBi
Deposit
Profile
Publication List
Add your ORCID
Tutorials
Legal Information
Training sessions
About
What's ORBi ?
Impact and visibility
Around ORBi
About statistics
About metrics
OAI-PMH
ORBi team
Release Notes
Back
Home
Detailled Reference
No full text
Other (Learning materials)
Actes du séminaire "Maîtrise du risque moisissures: application aux aliments à humidité intermédiaire"
de Biourge, Sandrine
;
Delacharlerie, Sophie
;
Chèné, Christine
et al.
2006
Permalink
https://hdl.handle.net/2268/18709
Files (0)
Send to
Details
Statistics
Bibliography
Similar publications
Files
Full Text
No document available.
Send to
RIS
BibTex
APA
Chicago
Permalink
X
Linkedin
copy to clipboard
copied
Details
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
de Biourge, Sandrine;
Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de TIAA
Delacharlerie, Sophie
;
Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de TIAA
Chèné, Christine;
ADRIANOR
Sindic, Marianne
;
Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de TIAA
Language :
French
Title :
Actes du séminaire "Maîtrise du risque moisissures: application aux aliments à humidité intermédiaire"
Publication date :
June 2006
Number of pages :
49
Name of the research project :
Interreg III - HACCP organoleptique
Funders :
FEDER - Fonds Européen de Développement Régional
SPW DGO6 - Service Public de Wallonie. Economie, Emploi, Recherche
Available on ORBi :
since 16 March 2010
Statistics
Number of views
72 (3 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)
More statistics
Bibliography
Similar publications
Contact ORBi