Scientific conference in universities or research centers (Scientific conferences in universities or research centers)
L'évolution de la conception des aliments : de l'empirisme à la formulation raisonnée
Blecker, Christophe
2015
 

Files


Full Text
ULB IHEB mars 2015.pdf
Author postprint (27.76 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Language :
French
Title :
L'évolution de la conception des aliments : de l'empirisme à la formulation raisonnée
Publication date :
19 March 2015
Number of pages :
53
Event name :
Cycle de Conférences de l'Institut des Hautes Etudes de Belgique
Event organizer :
Université Libre de Bruxelles
Event place :
Bruxelles, Belgium
Event date :
le 19 mars 2015
Available on ORBi :
since 01 April 2015

Statistics


Number of views
55 (11 by ULiège)
Number of downloads
1 (1 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi