Contribution to collective works (Parts of books)
Le Sensible et le Culinaire. Les Prémisses d’une artification au XVIIIe siècle
Von Hoffmann, Viktoria
2018In Desbuissons, Frédérique; Csergo, Julia (Eds.) Le Cuisinier et l’art. Art du cuisinier et cuisine d'artiste (XVIIIe-XXIe siècles)
Peer reviewed
 

Files


Full Text
Sensible et culinaire.pdf
Author preprint (223.21 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
History
Art & art history
Author, co-author :
Von Hoffmann, Viktoria ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences historiques > Département des sciences historiques
Language :
French
Title :
Le Sensible et le Culinaire. Les Prémisses d’une artification au XVIIIe siècle
Publication date :
2018
Main work title :
Le Cuisinier et l’art. Art du cuisinier et cuisine d'artiste (XVIIIe-XXIe siècles)
Editor :
Desbuissons, Frédérique
Csergo, Julia
Publisher :
Institut National d'Histoire de l'Art (INHA)/Menu Fretin, Paris, France
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 02 February 2015

Statistics


Number of views
86 (11 by ULiège)
Number of downloads
2 (1 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi