Article (Périodiques scientifiques)
Relationships between technological and nutritional meat quality parameters in local poultry populations (Gallus gallus) of Benin
Tougan, P.U.; Dahouda, M.; Salifou, C.F.A. et al.
2013In International Journal of Biological Chemistry, 7 (6), p. 2450-2467
Peer reviewed vérifié par ORBi
 

Documents


Texte intégral
Tougan.Int.J.Biol.Chem.2013.pdf
Postprint Éditeur (356.25 kB)
Télécharger

Tous les documents dans ORBi sont protégés par une licence d'utilisation.

Envoyer vers



Détails



Mots-clés :
Correlation; Indigenous chicken; meat quality; principal components analysis
Résumé :
[en] The current work aims at determining relationships between technological and nutritional meat quality parameters in Holli, Fulani, Sahoue, North and South indigenous chicken ecotypes of Benin.
Disciplines :
Productions animales & zootechnie
Chimie
Auteur, co-auteur :
Tougan, P.U.;  Polytechnic School of Abomey-Calavi, Bénin > Department of Animal Production
Dahouda, M.
Salifou, C.F.A.
Ahounou, G.S.
Kossou, D.N.F.
Amenou, C.
Kogbeto, C.E.
Kpodekon, M.T.
Mensah, G.A.
Lognay, Georges ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Analyse, qual. et risques - Labo. de Chimie analytique
Thewis, André ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Youssao, I.A.K.
Langue du document :
Anglais
Titre :
Relationships between technological and nutritional meat quality parameters in local poultry populations (Gallus gallus) of Benin
Date de publication/diffusion :
2013
Titre du périodique :
International Journal of Biological Chemistry
ISSN :
1819-155X
Maison d'édition :
Asian Network for Scientific Information
Volume/Tome :
7
Fascicule/Saison :
6
Pagination :
2450-2467
Peer reviewed :
Peer reviewed vérifié par ORBi
Disponible sur ORBi :
depuis le 27 mai 2014

Statistiques


Nombre de vues
102 (dont 3 ULiège)
Nombre de téléchargements
198 (dont 1 ULiège)

Bibliographie


Publications similaires



Contacter ORBi