Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Etude des altérations sur des aliments transformés, réfrigerés et surgelés: altérations physiques
Blecker, Christophe
2012Evènement annuel WagrALIM
 

Files


Full Text
Consalim - présentation finale - CB 21 novembre 2012.ppt.pdf
Publisher postprint (9.1 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Language :
French
Title :
Etude des altérations sur des aliments transformés, réfrigerés et surgelés: altérations physiques
Publication date :
28 November 2012
Event name :
Evènement annuel WagrALIM
Event organizer :
WagrALIM
Event place :
Profondval, Belgium
Event date :
28 novembre 2012
By request :
Yes
Available on ORBi :
since 21 May 2014

Statistics


Number of views
48 (4 by ULiège)
Number of downloads
91 (6 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi