Contribution to collective works (Parts of books)
Methodologies for Measurement of Dioxins in Food
Focant, Jean-François; Eppe, Gauthier; Scippo, Marie-Louise et al.
2007In van Peteghem; de Saeger; Daeseleire (Eds.) Platform for Scientific Concertation: Food Safety
 

Files


Full Text
Belspo-book.pdf
Publisher postprint (5.1 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
food; Dioxins
Disciplines :
Chemistry
Food science
Author, co-author :
Focant, Jean-François  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > Chimie analytique, organique et biologique
Eppe, Gauthier  ;  Université de Liège - ULiège > Centre interfac. d'analyse des résidus en traces (CART)
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
De Pauw, Edwin  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.)
Language :
English
Title :
Methodologies for Measurement of Dioxins in Food
Publication date :
2007
Main work title :
Platform for Scientific Concertation: Food Safety
Author, co-author :
van Peteghem
de Saeger
Daeseleire
Publisher :
Belspo, Belgium
Pages :
149-168
Available on ORBi :
since 13 July 2009

Statistics


Number of views
49 (6 by ULiège)
Number of downloads
3 (1 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi