Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Give us feedback
Explore
Search
Special collections
Statistics
News
Help
Start on ORBi
Deposit
Profile
Publication List
Add your ORCID
Tutorials
Legal Information
Training sessions
About
What's ORBi ?
Impact and visibility
Around ORBi
About statistics
About metrics
OAI-PMH
ORBi team
Release Notes
Back
Home
Detailled Reference
Download
Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Effet du traitement enzymatique sur la composition en polyphénols et sur le pouvoir antioxydant du sirop de dattes
Abbès, Fatma
;
Wissal, Kchaou
;
Blecker, Christophe
et al.
2014
•
2ème journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire (J.S.A.A. 2014)
Permalink
https://hdl.handle.net/2268/166227
Files (1)
Send to
Details
Statistics
Bibliography
Similar publications
Files
Full Text
Effet du traitement enzymatique sur la composition.pdf
Author postprint (653.13 kB)
Download
All documents in ORBi are protected by a
user license
.
Send to
RIS
BibTex
APA
Chicago
Permalink
X
Linkedin
copy to clipboard
copied
Details
Keywords :
Sirop de datte, cellulase, pectinase,; composés phénoliques,; pouvoir antioxydant
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Abbès, Fatma
Wissal, Kchaou
Blecker, Christophe
;
Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Attia, Hamadi
Besbes, Souhail
Language :
French
Title :
Effet du traitement enzymatique sur la composition en polyphénols et sur le pouvoir antioxydant du sirop de dattes
Publication date :
05 April 2014
Event name :
2ème journées Scientifiques de l'Agro-Alimentaire (J.S.A.A. 2014)
Event organizer :
Association Méditerranéenne des Industries Agro-Alimentaires (A.M.I.A.A.)
Event place :
Sousse, Tunisia
Event date :
du 4 au 7 avril 2014
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 28 April 2014
Statistics
Number of views
113 (2 by ULiège)
Number of downloads
89 (1 by ULiège)
More statistics
Bibliography
Similar publications
Contact ORBi