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Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
Relationship between vasodilation capacity, antioxidant activity and phenolic content of different types of wine aging in oak barrels
Degives, Julien; Kevers, Claire; PINCEMAIL, Joël et al.
2014In International Conference Wine Active Compounds 2014
 

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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Degives, Julien;  CECOTEPE, HEPL
Kevers, Claire ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Département des sciences de la vie
PINCEMAIL, Joël ;  Centre Hospitalier Universitaire de Liège - CHU > Chirurgie cardio-vasculaire
Dommes, Jacques ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Biologie moléculaire et biotechnologie végétales
Language :
English
Title :
Relationship between vasodilation capacity, antioxidant activity and phenolic content of different types of wine aging in oak barrels
Publication date :
2014
Event name :
Congrès international Wine Active Compounds 2014
Event organizer :
Chaire UNESCO Culture et tradition du Vin et Institut Jules Guyot
Event place :
Beaune, France
Event date :
du 26 au 28 mars 2014
Audience :
International
Main work title :
International Conference Wine Active Compounds 2014
Available on ORBi :
since 10 April 2014

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