Article (Scientific journals)
Quand l'Europe reconnaît la spécificté des produits du terroir
Goeury, M; Parmentier, I; Cheval, J-M et al.
2013In L'Essentiel du Porc, (22), p. 25
 

Files


Full Text
EssentielPorc-avril013-CAIG.pdf
Publisher postprint (1.18 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Goeury, M;  Université de Namur
Parmentier, I;  Universiré de Namur
Cheval, J-M;  DGARNE
Delacharlerie, S;  Université de Liège - ULiège
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire Qualité et sécurité des produits agro-aliment.
Language :
French
Title :
Quand l'Europe reconnaît la spécificté des produits du terroir
Publication date :
April 2013
Journal title :
L'Essentiel du Porc
Issue :
22
Pages :
25
Available on ORBi :
since 08 January 2014

Statistics


Number of views
53 (5 by ULiège)
Number of downloads
150 (6 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi