Paper published in a journal (Scientific congresses and symposiums)
Effets d’un apport accru en fruits et légumes sur 9 marqueurs de la peroxydation lipidique chez des sujets diabétiques de type 2
PAQUOT, Nicolas; PINCEMAIL, Joël; cillard, J et al.
2011In Diabète et Métabolisme, 37, p. 38
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
Abstract.doc
Publisher postprint (31.23 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Endocrinology, metabolism & nutrition
Author, co-author :
PAQUOT, Nicolas ;  Centre Hospitalier Universitaire de Liège - CHU > Diabétologie,nutrition, maladies métaboliques
PINCEMAIL, Joël ;  Centre Hospitalier Universitaire de Liège - CHU > Chirurgie cardio-vasculaire
cillard, J
Hininger, I
Luliano, L
Cazaubiel, M
Guerard, F
CHAPELLE, Jean-Paul ;  Centre Hospitalier Universitaire de Liège - CHU > Chimie médicale
CHARLIER, Corinne  ;  Centre Hospitalier Universitaire de Liège - CHU > Toxicologie clinique
DEFRAIGNE, Jean ;  Centre Hospitalier Universitaire de Liège - CHU > Chirurgie cardio-vasculaire
Language :
French
Title :
Effets d’un apport accru en fruits et légumes sur 9 marqueurs de la peroxydation lipidique chez des sujets diabétiques de type 2
Alternative titles :
[en] Which effect of increased dietary intake of fruits and vegetables on nine markers of lipid peroxidation in type 2 diabetes patients
Publication date :
March 2011
Event name :
Congrès de la Société Francophone du Diabète
Event date :
22-25 mars 20111
Audience :
International
Journal title :
Diabète et Métabolisme
ISSN :
0338-1684
Publisher :
Masson, Paris, France
Volume :
37
Pages :
A38
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 12 July 2013

Statistics


Number of views
59 (3 by ULiège)
Number of downloads
33 (1 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi