Reference : 11. Perspectives - 2. La culture en association de froment et de pois: une opportunit...
Scientific congresses and symposiums : Paper published in a book
Life sciences : Entomology & pest control
Life sciences : Environmental sciences & ecology
Life sciences : Agriculture & agronomy
http://hdl.handle.net/2268/145848
11. Perspectives - 2. La culture en association de froment et de pois: une opportunité pour réduire l'abondance des pucerons en été
French
Lopes, T. [Université de Liège - ULiège > Sciences Agronomiques > Entomologie fonctionnelle et évolutive > >]
Bodson, Bernard mailto [Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Phytotechnie des régions tempérées >]
Francis, Frédéric mailto [Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Entomologie fonctionnelle et évolutive >]
27-Feb-2013
Edition février 2013
Livre Blanc - Céréales
Bodson, Bernard mailto
Destain, Jean-Pierre mailto
Gembloux Agro-Bio Tech
11/11 - 11/12
No
No
National
Gembloux
Belgium
Livre Blanc: Céréales
27 février 2013
Université de Liège - Gembloux Agro-Bio Tech
Centre Wallon de recherches agronomiques
Gembloux
Belgium
[fr] phytotechnie ; froment - pois ; pucerons
Researchers ; Professionals ; Students ; General public
http://hdl.handle.net/2268/145848
http://www.cereales.be

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Open access
11 perspectives 2.pdfPublisher postprint143.88 kBView/Open

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.