Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
11. Perspectives - 2. La culture en association de froment et de pois: une opportunité pour réduire l'abondance des pucerons en été
Lopes, T.; Bodson, Bernard; Francis, Frédéric
2013In Bodson, Bernard; Destain, Jean-Pierre (Eds.) Livre Blanc - Céréales
 

Files


Full Text
11 perspectives 2.pdf
Publisher postprint (147.33 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
phytotechnie; froment - pois; pucerons
Disciplines :
Agriculture & agronomy
Environmental sciences & ecology
Entomology & pest control
Author, co-author :
Lopes, T.;  Université de Liège - ULiège > Sciences Agronomiques > Entomologie fonctionnelle et évolutive
Bodson, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Phytotechnie des régions tempérées
Francis, Frédéric  ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Entomologie fonctionnelle et évolutive
Language :
French
Title :
11. Perspectives - 2. La culture en association de froment et de pois: une opportunité pour réduire l'abondance des pucerons en été
Publication date :
27 February 2013
Event name :
Livre Blanc: Céréales
Event organizer :
Université de Liège - Gembloux Agro-Bio Tech
Centre Wallon de recherches agronomiques
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
27 février 2013
Main work title :
Livre Blanc - Céréales
Editor :
Bodson, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT
Destain, Jean-Pierre ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Plant Sciences
Publisher :
Gembloux Agro-Bio Tech, Gembloux, Belgium
Edition :
Edition février 2013
Pages :
11/11 - 11/12
Additional URL :
Available on ORBi :
since 31 March 2013

Statistics


Number of views
52 (3 by ULiège)
Number of downloads
19 (2 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi