No full text
External report (Reports)
Valorisation du froment d’hiver dans l’alimentation du poulet de chair recherche et variation des caractéristiques zootechniques des variétés
Piron, Fabien; Beckers, Yves; Thewis, André
2005
 

Files


Full Text
No document available.
Full Text Parts
Piron_2005_poulet-froment_part1.pdf
Author postprint (813.35 kB)
Request a copy
Piron_2005_poulet-froment_part2.pdf
Author postprint (544.22 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
wheat cultivar; broiler chickens; viscosity; grain hardness; whole wheat; particles size; poulet; variété de blé; viscosité; dureté; grain entier; granulométrie
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Piron, Fabien ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Beckers, Yves  ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Thewis, André ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Language :
French
Title :
Valorisation du froment d’hiver dans l’alimentation du poulet de chair recherche et variation des caractéristiques zootechniques des variétés
Publication date :
2005
Publisher :
Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx, Gembloux, Belgium
Number of pages :
95
Commissioned by :
Ministère de la Région wallone, Direction générale de l'agriculture
Name of the research project :
D 31–1050
Funders :
Ministère de la Région wallone, Direction générale de l'agriculture
Available on ORBi :
since 25 January 2010

Statistics


Number of views
33 (2 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi