Article (Scientific journals)
Les crèmes végétales : une alternative aux crèmes laitières
Anihouvi, Prudent; Danthine, Sabine; Karamoko, Gaoussou et al.
2012In Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, 16 (3), p. 344-359
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
base Anihouvi.pdf
Publisher postprint (618.42 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Anihouvi, Prudent
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Karamoko, Gaoussou ;  Université de Liège - ULiège > Doct. sc. agro. & ingé. biol.
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Language :
English
Title :
Les crèmes végétales : une alternative aux crèmes laitières
Publication date :
2012
Journal title :
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement
ISSN :
1370-6233
eISSN :
1780-4507
Publisher :
Presses Agronomiques de Gembloux, Gembloux, Belgium
Volume :
16
Issue :
3
Pages :
344-359
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 10 May 2012

Statistics


Number of views
102 (26 by ULiège)
Number of downloads
6 (5 by ULiège)

Scopus citations®
 
3
Scopus citations®
without self-citations
3

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi