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Poster (Scientific congresses and symposiums)
Modification of the interfacial properties of whey by enzymatic hydrolysis of the residual fat
Blecker, Christophe; Cerne, V.; Paquot, Michel et al.
1994Congrès international " Food Macromolecules and Colloids"
 

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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire des Sciences des aliments et formulation
Cerne, V.
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Lognay, Georges ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Analyse, qual. et risques - Labo. de Chimie analytique
Sensidoni, A.
Language :
English
Title :
Modification of the interfacial properties of whey by enzymatic hydrolysis of the residual fat
Publication date :
March 1994
Event name :
Congrès international " Food Macromolecules and Colloids"
Event place :
Dijon, France
Event date :
Du 23 au 25 mars 1994
Audience :
International
Available on ORBi :
since 07 May 2012

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