Paper published in a journal (Scientific congresses and symposiums)
Effets d’un accroissement en fruits et légumes sur neuf marqueurs de la peroxydation lipidique chez des sujets diabétiques de type 2.
PAQUOT, Nicolas; PINCEMAIL, Joël; Cillard, J. et al.
2011In Diabète et Métabolisme, 37 (suppl 1), p. 38
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
fruits0001.pdf
Author postprint (490.25 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Endocrinology, metabolism & nutrition
Author, co-author :
PAQUOT, Nicolas ;  Centre Hospitalier Universitaire de Liège - CHU > Diabétologie,nutrition, maladies métaboliques
PINCEMAIL, Joël ;  Centre Hospitalier Universitaire de Liège - CHU > Chirurgie cardio-vasculaire
Cillard, J.
Hininger, I.
Luliano, L.
Cauzaubiel, M.
Guerard, F.
CHAPELLE, Jean-Paul ;  Centre Hospitalier Universitaire de Liège - CHU > Chimie médicale
CHARLIER, Corinne  ;  Centre Hospitalier Universitaire de Liège - CHU > Toxicologie clinique
Defraigne, Jean-Olivier ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences cliniques > Chirurgie cardio-vasculaire et thoracique
Language :
French
Title :
Effets d’un accroissement en fruits et légumes sur neuf marqueurs de la peroxydation lipidique chez des sujets diabétiques de type 2.
Publication date :
2011
Event name :
Congrès de la société Francophone de Diabétologie
Event date :
Mars 2011
Audience :
International
Journal title :
Diabète et Métabolisme
ISSN :
0338-1684
Publisher :
Masson, Paris, France
Volume :
37
Issue :
suppl 1
Pages :
A38
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 15 November 2011

Statistics


Number of views
88 (13 by ULiège)
Number of downloads
79 (7 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi