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Présentation FRIA: Contribution à l'étude des propriétés physico-chimiques et techno-fonctionnelles des hémicelluloses et des xylo-oligosaccharides extraits du tourteau de colza
Mertens, Cécile
2011
 

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20111026 présentation FRIA - C Mertens.pdf
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Keywords :
rapeseed meael; hemicellulose; xyloogosaccharides
Abstract :
[en] Presentation of the doctoral project to the expert panel of the FRIA
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Mertens, Cécile ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Laboratoire des Sciences des aliments et formulation
Language :
French
Title :
Présentation FRIA: Contribution à l'étude des propriétés physico-chimiques et techno-fonctionnelles des hémicelluloses et des xylo-oligosaccharides extraits du tourteau de colza
Alternative titles :
[en] Presentation to the FRIA: Contribution to the study of physico-chemical and functional properties of hemicelluloses and xylooligosaccharides extracted from rapeseed meal
Publication date :
27 October 2011
Available on ORBi :
since 27 October 2011

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