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Helleputte Murielle

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Main Referenced Co-authors
Sindic, Marianne  (8)
Di Tanna, Sybille  (6)
Godrie, Thérèse  (6)
Belleflamme, Christel  (4)
Sanchez-Alcaraz, Maria-Thérésa  (3)
Main Referenced Keywords
CQPF (2); Lait (2); Transformation à la ferme (2); AOP (1); butter (1);
Main Referenced Unit & Research Centers
Process and Quality Engineering Laboratory, Food Technology Department, Gembloux Agro-Bio Tech, ULiège, Belgium, 081/62.23.17 (1)
Main Referenced Disciplines
Food science (7)
Animal production & animal husbandry (2)
Agriculture & agronomy (1)
Microbiology (1)
Life sciences: Multidisciplinary, general & others (1)

Publications (total 9)

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Sindic, M., & Helleputte, M. (07 March 2012). AOP/IGP en viande et produits de viande - Intérêts, difficultés et perspectives [Paper presentation]. 17ème Carrefour des Productions Animales - De la Production à la Consommation locales de produits animaux, Gembloux, Belgium. https://hdl.handle.net/2268/114636

Helleputte, M., De Laubier, J., Di Tanna, S., Godrie, T., Zdanov, N., & Sindic, M. (April 2012). Une cellule d'encadrement pour les producteurs transformateurs. Wallonie Elevages, 4.

Sindic, M., & Helleputte, M. (07 March 2012). AOP/IGP en viande et produits de viande - Intérêts, difficultés et perspectives [Paper presentation]. 17ème Carrefour des Productions Animales - De la Production à la Consommation locales de produits animaux, Gembloux, Belgium.

Helleputte, M., Di Tanna, S., Godrie, T., Zdanov, N., & Sindic, M. (07 March 2012). La Cellule Qualité Produits Fermiers Partenaire de diversification - Vente directe de viande à la ferme : comment, pourquoi ? [Paper presentation]. 17ème Carrefour des Productions Animales - De la Production à la Consommation locales de produits animaux, Gembloux, Belgium.

Sanchez-Alcaraz, M.-T., Helleputte, M., Godrie, T., Di Tanna, S., Belleflamme, C., & Sindic, M. (2011). La Cellule Qualité Produits Fermiers partenaire de diversification. Bilan microbiologique des produits laitiers artisanaux. In 16ème Carrefour des Productions animales : la filière laitière bovine est-elle durable? (pp. 9). Gembloux, Belgium: Centre wallon de Recherches agronomiques.

Sanchez-Alcaraz, M.-T., Helleputte, M., Godrie, T., Di Tanna, S., Belleflamme, C., & Sindic, M. (March 2011). La Cellule Qualité Produits Fermiers partenaire de diversification. Bilan microbiologique des produits laitiers artisanaux [Poster presentation]. 16ème Carrefour des Productions animales : la filière laitière bovine européenne est-elle durable?, Gembloux, Belgium.

Sanchez-Alcaraz, M.-T., Godrie, T., Helleputte, M., Di Tanna, S., Belleflamme, C., & Sindic, M. (16 September 2010). Microbiological Analyses of Raw Milk Cheeses from Walloon Farms [Poster presentation]. 15th Conference of Food Microbiology, Gand, Belgium.

Godrie, T., Di Tanna, S., Helleputte, M., Belleflamme, C., & Sindic, M. (2009). Microbiological state of the art of walloon farm raw milk butter (2006 – 2009). In Fourteenth conference on food microbiology.

Helleputte, M., & Sindic, M. (2009). La Cellule qualité des produits fermiers. In Les filières bovines dans la tourmente : produire plus et mieux avec moins.
Peer reviewed

Richard, G., Laurent, P., Nott, K., Richel, A., Helleputte, M., Paquot, M., & Wathelet, J.-P. (January 2009). Chemical and enzymatical modifications of sugar derived from lignocellulose [Poster presentation]. Carbohydrate as Organic Raw materials V : building a sustainable future, Lisbonne, Portugal.

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