Article (Scientific journals)
Production d’arômes de type lactone par des levures.
Alchihab, Mohamed; Destain, Jacqueline; Aguedo, Mario et al.
2010In Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, 14 (4), p. 681-691
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
alchihab base 2010.pdf
Publisher postprint (877.9 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Microbiology
Author, co-author :
Alchihab, Mohamed ;  Université de Liège - ULiège > Doct. sc. agro. & ingé. biol.
Destain, Jacqueline ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Bio-industries
Aguedo, Mario ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Thonart, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles
Language :
French
Title :
Production d’arômes de type lactone par des levures.
Publication date :
2010
Journal title :
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement
ISSN :
1370-6233
eISSN :
1780-4507
Publisher :
Presses Agronomiques de Gembloux, Gembloux, Belgium
Volume :
14
Issue :
4
Pages :
681-691
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 15 June 2011

Statistics


Number of views
53 (6 by ULiège)
Number of downloads
3 (3 by ULiège)

Scopus citations®
 
10
Scopus citations®
without self-citations
10

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi