No full text
Scientific conference in universities or research centers (Scientific conferences in universities or research centers)
Analyses organoleptiques et nutritionnelles des aliments, quelles tendances?
Delacharlerie, Sophie
2011
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Research center :
CRAW
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Delacharlerie, Sophie ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Unité AnQuaRis - Labo QSPA
Language :
French
Title :
Analyses organoleptiques et nutritionnelles des aliments, quelles tendances?
Publication date :
06 June 2011
Event name :
Table Ronde
Event organizer :
Réquasud
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
06 juin 2011
Name of the research project :
Interreg IV - FW 1.1.7 - Nutrisens
Funders :
FEDER - Fonds Européen de Développement Régional [BE]
SPW DGO6 - Service Public de Wallonie. Economie, Emploi, Recherche [BE]
Available on ORBi :
since 08 June 2011

Statistics


Number of views
55 (7 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi