No full text
Specialised master (Dissertations and theses)
Contribution à l'étude des propriétés interfaciales et émulsifiantes des lipopeptides de Bacillus subtilis
Deleu, Magali
1997
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Deleu, Magali  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Language :
French
Title :
Contribution à l'étude des propriétés interfaciales et émulsifiantes des lipopeptides de Bacillus subtilis
Defense date :
1997
Institution :
ULiège. GxABT - Liège Université. Gembloux Agro-Bio Tech
Promotor :
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Microbial, food and biobased technologies
Available on ORBi :
since 16 May 2011

Statistics


Number of views
24 (6 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi