No full text
Contribution to collective works (Parts of books)
Crèmes et beurres acides
Paquot, Michel; Eustache, J. M.; Roblain, D. et al.
1994In De Roissart, H.; Luquet, F. M. (Eds.) Bactéries lactiques, Vol II
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Microbiology
Author, co-author :
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Eustache, J. M.
Roblain, D.
Thonart, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles
Language :
French
Title :
Crèmes et beurres acides
Publication date :
1994
Main work title :
Bactéries lactiques, Vol II
Editor :
De Roissart, H.
Luquet, F. M.
Publisher :
Lorica
Pages :
155-167
Available on ORBi :
since 10 March 2011

Statistics


Number of views
25 (0 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi