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Paper published in a journal (Scientific congresses and symposiums)
Immobilisation de la presure animale.
Baijot, B.; Oliart, M.; Paquot, Michel et al.
1982In Use of enzymes in food technology. International Symposium, Versailles,5-7 May 1982, p. 321-325
 

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Disciplines :
Biotechnology
Author, co-author :
Baijot, B.
Oliart, M.
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Thonart, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles - Bio-industries
Language :
French
Title :
Immobilisation de la presure animale.
Alternative titles :
[en] Immobilization of animal rennet.
Publication date :
1982
Event name :
Use of enzymes in food technology. International Symposium, Versailles,5-7 May 1982
Audience :
International
Journal title :
Use of enzymes in food technology. International Symposium, Versailles,5-7 May 1982
Pages :
321-325
Commentary :
2-85206-177-5
Available on ORBi :
since 07 February 2011

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