No full text
Contribution to collective works (Parts of books)
Les crèmes et beurres acides - les bactéries lactiques. Aspects fondamentaux et technologiques
Paquot, Michel; Roblain, D.; Thonart, Philippe
1993In H de Roissart; F-M Luquet (Eds.) LORICA
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Roblain, D.
Thonart, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles - Bio-industries
Language :
English
Title :
Les crèmes et beurres acides - les bactéries lactiques. Aspects fondamentaux et technologiques
Publication date :
1993
Main work title :
LORICA
Editor :
H de Roissart
F-M Luquet
Publisher :
URIAGE
Pages :
cgap IV-5, 155-167
Available on ORBi :
since 07 February 2011

Statistics


Number of views
48 (0 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi