Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Give us feedback
Explore
Search
Special collections
Statistics
News
Help
Start on ORBi
Deposit
Profile
Publication List
Add your ORCID
Tutorials
Legal Information
Training sessions
About
What's ORBi ?
Impact and visibility
Around ORBi
About statistics
About metrics
OAI-PMH
ORBi team
Release Notes
Back
Home
Detailled Reference
Download
Conference given outside the academic context (Diverse speeches and writings)
Les produits du maïs fourrage : comment les réfléchir dans les rations des bovins ?
Beckers, Yves
2011
Permalink
https://hdl.handle.net/2268/83513
Files (1)
Send to
Details
Statistics
Bibliography
Similar publications
Files
Full Text
Epis broyé Saint Amand 7 février 2011.pdf
Author postprint (5.99 MB)
Download
All documents in ORBi are protected by a
user license
.
Send to
RIS
BibTex
APA
Chicago
Permalink
X
Linkedin
copy to clipboard
copied
Details
Keywords :
Maïs; Epis broyés; Bovin; Ration; Alimentation
Abstract :
[fr]
Présentation des principales caractéristiques des produits du maïs fourrage et des éléments positifs et négatifs de leur introduction dans les rations des bovins.
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Beckers, Yves
;
Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Language :
French
Title :
Les produits du maïs fourrage : comment les réfléchir dans les rations des bovins ?
Publication date :
07 February 2011
Number of pages :
29
Event name :
Aspects rentabilité et valeur alimentaire du maïs grain (sec et humide) et du maïs épi broyé
Event organizer :
DGARNE - circonscription de Thuin
Event place :
Saint-Amand, Belgium
Event date :
7 février 2011
Available on ORBi :
since 02 February 2011
Statistics
Number of views
56 (14 by ULiège)
Number of downloads
103 (13 by ULiège)
More statistics
Bibliography
Similar publications
Contact ORBi