Conference given outside the academic context (Diverse speeches and writings)
Les produits du maïs fourrage : comment les réfléchir dans les rations des bovins ?
Beckers, Yves
2010
 

Files


Full Text
Epis broyé Marloie 29 octobre 2010.pdf
Author postprint (5.98 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Maîs; Epis broyés; Bovin; Ration; Alimentation
Abstract :
[fr] Présentation des principales caractéristiques des produits du maïs fourrage et des éléments positifs et négatifs de leur intégration dans les rations des bovins
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Beckers, Yves  ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Language :
French
Title :
Les produits du maïs fourrage : comment les réfléchir dans les rations des bovins ?
Publication date :
29 October 2010
Number of pages :
29
Event name :
Le maïs épis broyés et le maïs ensilage
Event organizer :
CER Groupe, SPW - DGARNE, CIPF, Comice agricole de Marche - Hotton - Nassagne
Event place :
Marloie, Belgium
Event date :
29 octobre 2010
Available on ORBi :
since 02 February 2011

Statistics


Number of views
29 (8 by ULiège)
Number of downloads
698 (12 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi