Conference given outside the academic context (Diverse speeches and writings)
Les aspects nutritionnels de la betterave fourragère et son intégration dans les rations
Beckers, Yves
2011
 

Files


Full Text
Betteraves fourragères La Glanerie 20 janvier 2011.pdf
Author postprint (1.54 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Betterave; Bovin; Alimentation; Ration
Abstract :
[fr] Présentation des principales caractéristiques de la betterave fourragère et des éléments positifs et négatifs de son intégration dans les rations des bovins.
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Beckers, Yves  ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Language :
French
Title :
Les aspects nutritionnels de la betterave fourragère et son intégration dans les rations
Publication date :
20 January 2011
Number of pages :
15
Event name :
Autonomie en matière d'alimentation du bétail : la betterave fourragère. "Du semis à l'alimentation des bovins"
Event organizer :
CER Groupe, SPW - DGARNE, Parcs Naturels de l'Escaut, Comice agricole de Tournai
Event place :
Rumes, Belgium
Event date :
20 janvier 2011
Available on ORBi :
since 02 February 2011

Statistics


Number of views
60 (5 by ULiège)
Number of downloads
77 (4 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi