No full text
Article (Scientific journals)
Etudes microbiologique et biochimique du Mbanik, lait fermente traditionnel senegalais.
Gningue, P. N.; Weber, Dominique; Thonart, Philippe
1991In Cerevisia and Biotechnology, 16 (3), p. 32-40
Peer reviewed
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Microbiology
Author, co-author :
Gningue, P. N.
Weber, Dominique ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Thonart, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles - Bio-industries
Language :
French
Title :
Etudes microbiologique et biochimique du Mbanik, lait fermente traditionnel senegalais.
Alternative titles :
[en] Microbiological and bacteriological study of Mbanik, traditional fermented milk from Senegal [Streptococcus lactis, Streptococcus diacetylactis, Lactobacillus plantarum].
Publication date :
1991
Journal title :
Cerevisia and Biotechnology
ISSN :
0778-2640
Publisher :
Associations d'Anciens Etudiants des Ecoles de Brasserie Belges, St. Martens-Latem, Belgium
Volume :
16
Issue :
3
Pages :
32-40
32-40
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 20 January 2011

Statistics


Number of views
79 (3 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi