No full text
Article (Scientific journals)
Hydrolyse enzymatique de pâtes de papeterie - Influence des traitements mécaniques de préparation
Thonart, Philippe; Paquot, Michel; Mottet, Alphonse
1979In Holzforschung, (33), p. 197-202
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Biochemistry, biophysics & molecular biology
Author, co-author :
Thonart, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles - Bio-industries
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Mottet, Alphonse;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Language :
French
Title :
Hydrolyse enzymatique de pâtes de papeterie - Influence des traitements mécaniques de préparation
Publication date :
1979
Journal title :
Holzforschung
ISSN :
0018-3830
eISSN :
1437-434X
Publisher :
Walter de Gruyter GmbH & Co. KG., Berlin, Germany
Issue :
33
Pages :
197-202
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 22 December 2010

Statistics


Number of views
26 (2 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi