Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Give us feedback
Explore
Search
Special collections
Statistics
News
Help
Start on ORBi
Deposit
Profile
Publication List
Add your ORCID
Tutorials
Legal Information
Training sessions
About
What's ORBi ?
Impact and visibility
Around ORBi
About statistics
About metrics
OAI-PMH
ORBi team
Release Notes
Back
Home
Detailled Reference
No full text
Contribution to collective works (Parts of books)
Les risques microbiologiques liés à l'alimentation. De leur identification à leur maîtrise.
Daube, Georges
;
Vindevogel, Henri
1996
Permalink
https://hdl.handle.net/2268/7299
Files (0)
Send to
Details
Statistics
Bibliography
Similar publications
Files
Full Text
No document available.
Send to
RIS
BibTex
APA
Chicago
Permalink
X
Linkedin
copy to clipboard
copied
Details
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Daube, Georges
;
Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Microbiologie des denrées alimentaires
Vindevogel, Henri
;
Université de Liège - ULiège > Services généraux (Faculté de médecine vétérinaire) > Relations académiques et scientifiques (Méd. vétérinaire)
Language :
French
Title :
Les risques microbiologiques liés à l'alimentation. De leur identification à leur maîtrise.
Publication date :
1996
Publisher :
Aghion J. ed, Liège, Belgium
Collection name :
Food Science
Available on ORBi :
since 28 February 2009
Statistics
Number of views
94 (5 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)
More statistics
Bibliography
Similar publications
Contact ORBi