No full text
Contribution to collective works (Parts of books)
Les risques microbiologiques liés à l'alimentation. De leur identification à leur maîtrise.
Daube, Georges; Vindevogel, Henri
1996
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Daube, Georges  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Microbiologie des denrées alimentaires
Vindevogel, Henri ;  Université de Liège - ULiège > Services généraux (Faculté de médecine vétérinaire) > Relations académiques et scientifiques (Méd. vétérinaire)
Language :
French
Title :
Les risques microbiologiques liés à l'alimentation. De leur identification à leur maîtrise.
Publication date :
1996
Publisher :
Aghion J. ed, Liège, Belgium
Collection name :
Food Science
Available on ORBi :
since 28 February 2009

Statistics


Number of views
89 (5 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi