Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Give us feedback
Explore
Search
Special collections
Statistics
News
Help
Start on ORBi
Deposit
Profile
Publication List
Add your ORCID
Tutorials
Legal Information
Training sessions
About
What's ORBi ?
Impact and visibility
Around ORBi
About statistics
About metrics
OAI-PMH
ORBi team
Release Notes
Back
Home
Detailled Reference
No full text
Article (Scientific journals)
Analyse de la viande de poulet par spectroscopie infrarouge proche.
Sindic, Marianne
;
Chevalier, Olivier
;
Dardenne, Pierre
et al.
1993
•
In
Viandes et Produits Carnés, 14
(4)
Peer reviewed
Permalink
https://hdl.handle.net/2268/70468
Files (0)
Send to
Details
Statistics
Bibliography
Similar publications
Files
Full Text
No document available.
Send to
RIS
BibTex
APA
Chicago
Permalink
X
Linkedin
copy to clipboard
copied
Details
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Sindic, Marianne
;
Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Chevalier, Olivier;
Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Dardenne, Pierre
Deroanne, Claude;
Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
French
Title :
Analyse de la viande de poulet par spectroscopie infrarouge proche.
Publication date :
1993
Journal title :
Viandes et Produits Carnés
ISSN :
0241-0389
Publisher :
Association pour le Développement de l'Institut de la Viande, Clermond-Ferrand, France
Volume :
14
Issue :
4
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 27 August 2010
Statistics
Number of views
128 (4 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)
More statistics
Bibliography
Similar publications
Contact ORBi