Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Give us feedback
Explore
Search
Special collections
Statistics
News
Help
Start on ORBi
Deposit
Profile
Publication List
Add your ORCID
Tutorials
Legal Information
Training sessions
About
What's ORBi ?
Impact and visibility
Around ORBi
About statistics
About metrics
OAI-PMH
ORBi team
Release Notes
Back
Home
Detailled Reference
No full text
Doctoral thesis (Dissertations and theses)
Etude de la modification des propriétés fonctionnelles du lactoserum par hydrolyse enzymatique de sa matière grasse résiduelle.
Blecker, Christophe
1998
Permalink
https://hdl.handle.net/2268/59759
Files (0)
Send to
Details
Statistics
Bibliography
Similar publications
Files
Full Text
No document available.
Send to
RIS
BibTex
APA
Chicago
Permalink
X
Linkedin
copy to clipboard
copied
Details
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Blecker, Christophe
;
Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
French
Title :
Etude de la modification des propriétés fonctionnelles du lactoserum par hydrolyse enzymatique de sa matière grasse résiduelle.
Defense date :
1998
Institution :
ULiège. GxABT - Liège Université. Gembloux Agro-Bio Tech
Available on ORBi :
since 01 June 2010
Statistics
Number of views
104 (36 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)
More statistics
Bibliography
Similar publications
Contact ORBi